Denksportdocent van den Akker: les en denksportactiviteiten op maat voor jong én oud

Jeugd:

De Brede School Culemborg: Voor de Brede School Culemborg verzorgt de denksportdocent Van den Akker zowel binnenschools- als voor de naschoolse opvang denksportactiviteiten, op meerdere locaties. Voor meer informatie kijk op www.bsculemborg.nl of neem contact op met Marjolein van Piggelen.   

Basisschool de Blink: De Blink heeft al veel wekelijkse denksportlessen afgenomen. Dit, zowel in workshopvorm als klassikaal.  Voor meer informatie over deze school en contactgegevens om naar hun ervaringen te vragen: https://www.blinkschool.nl/

Gemeente Culemborg: zowel naschoolse opvang als denksportactiviteiten in de zomer zijn gerealiseerd en in de toekomst wordt de samenwerking hopelijk nog verder uitgebreid!

Ouderen:
Deze doelgroep wordt momenteel aangeschreven en onderzocht als mogelijk nieuwe opdrachtgever. Er kan gedacht worden aan de volgende activiteiten:

Een aantal (maar niet alle!) opties volgen hieronder;

  • Een opfris-, herhaling of introductiecursus voor de denksporten dammen, schaken, bridge of Go. Het materiaal (en eventuele verkoop daarvan voor na afloop) wordt geregeld.

  • De organisatie van een denksporttoernooi of denksportdag (voor ouderen en familie/vrienden). Uitleg over zelfstandig of begeleidde online mogelijkheden voor denksporten. Ook een demonstratie of simultaan behoort tot de mogelijkheden.

  • Het verzorgen van (twee-)wekelijkse denksportactiviteiten.  

  • Maatwerk; op basis van gesprekken kan er maatwerk geboden worden en kunnen allerlei wensen en vereisten rondom denksportactiviteiten besproken worden.

Hieronder een poster aan die gebruikt wordt om scholen, naschoolse opvang of zorginstellingen attent te maken op de diensten van mij als denksportdocent. Voel je vrij om deze verder te verspreiden!


 E-mailen
Bellen
Info