Denksportdocent van den Akker
 

Ervaringen:

Via Google, mijn website, mondeling en per mail krijg ik regelmatig feedback en recensies over mijn activiteiten. Ik vraag hier ook actief naar. Door zo goed mogelijk te luisteren naar de mening en ervaringen van opdrachtgevers, probeer ik mijn activiteiten en inzet iedere dag te verbeteren. Hieronder een klein overzicht met opdrachtgevers en een kleine greep uit de recensies. 

Enkele opdrachtgevers:

  • Basisscholen
  • Naschoolse opvang
  • Middelbare scholen
  • Verenigingen
  • Gemeenten
  • In de toekomst hopelijk ook de landelijke dam- en schaakbond
  • Ben jij mijn volgende opdrachtgever?

Recensies:

"Robert-Jan geeft al jaren regelmatig met grote tevredenheid diverse denksportworkshops op onze basisschool." (Basisschool Blink, Culemborg)

"De afgelopen drie weken hebben wij op BSO de springplank dam les gehad van denksportdocent van den akker. De BSO kinderen vinden het erg jammer dat de lessen nu voorbij zijn! Robert-Jan weet het dammen echt weer populair te maken onder de kinderen, hij weet elk kind enthousiast te krijgen om mee te doen en legt het goed en duidelijk voor de kinderen uit. Kortom: Zeker de moeite waard! En hopelijk kom je nog eens terug!" (KaKa Kinderopvang)

"Perfect: mooie reacties van de deelnemers aan onze teambuildingsactiviteit voor volwassenen. Een afwisselende middag waarbij men blij verrast was door deze toffe denksportactiviteit. Mooi spelelement en vol enthousiasme gepresenteerd. Keurig verzorgd Robert-Jan!" (Personeel van middelbare school Lek en Linge, Culemborg).

"Leuke enthousiaste spring in het veld! Komt energiek en open over en weet de kinderen te boeien. Met een grapje en een gekkigheid houdt hij ze bij de les, maar weet ze ook op de juiste manier te corrigeren. Kinderen zijn dol enthousiast aan het dammen geslagen en dit allemaal door zijn manier van lesgeven." (Basisschool De Schouw, Nieuwegein).