Denksportdocent van den Akker: les en denksportactiviteiten op maat voor jong én oud


Welkom op de website van denksportdocent Van den Akker, wat leuk dat u er bent!


Bij de verschillende kopjes ziet u informatie over welke denksportactiviteiten u af kunt nemen, hoe dit vorm gegeven kan worden en hoe u contact kunt opnemen om even te sparren of om een afspraak te maken. Ook kunt u op deze site achtergrondinformatie vinden over de denksportdocent en zijn visie.

Denk aan denksportactiviteiten zoals dammen, schaken, bridge, stratego, risk, een speurtocht of puzzelen. Qua invulling van de denksportlessen kan gedacht worden aan workshops, een les- of meerdere lesvullende programma's, een quiz, wedstrijden, toernooien, trucjes en basisprincipes. Denksportles is geschikt voor naschoolse opvang, voor activiteiten op scholen, wijkcentra en in zorginstellingen.


Wilt u vrijblijvend kennismaken met denksport bij uw school, organisatie, wijkcentrum, ontmoetingsplek of woonvorm? Neem gerust contact op, in veel gevallen verzorg ik één gratis introductie-activiteit!

Juist in deze tijd is denksport echt een goede tijdsbesteding; het kan zowel individueel als in duo's. Bovendien kan het tegenwoordig ook goed online. Met een beperkt aantal lessen en tips kunnen zowel jeugd als ouderen actief zelf aan de slag gaan met allerlei vormen van denksport. Een intro- of opfriscursus dammen, schaken, sudoku, stratego of risk bijvoorbeeld. Daarnaast kan ik helpen doorverwijzen naar verenigingen, online platforms of wellicht mensen met elkaar in contact brengen. Samen moeten we het doen, ik breng hopelijk hoop en gezelligheid en kijk mee naar wat nog wél kan. Dit kan helpen tegen eenzaamheid, sociale angst en helpen bij de ontwikkeling en bij het behouden van een frisse geest.
#denksport #jongeren #ouderen #ouderenzorg #welzijn #welzijnsorganisatie #verbinding #samensterker

E-mailen
Bellen
Info